Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

FIZETÉSI MÓDOK

ELŐRE fizetés esetén

- lehetőség van bankszámlára UTALÁSRA, vagy személyes befizetésre CIB BANK bankfiókban:

 

VitaliMax-VitaliMan Kft

10700457-71459961-51100005

Megjegyzés rovatba: a megrendelő neve.

 

INTERNETEN (ONLINE) ELŐRE FIZETHETI KI BANKKÁRTYÁVAL, bankkártya számának megadásával a CIB BANK oldalán. A bankkártya adatok nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák. Csak akkor válassza ezt a fizetési módot, HA MINDEN MEGRENDELT TERMÉK VAN KÉSZLETEN (* jelzi a megrendelésben, ha nincs). 

 

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi)

Bővebb információt, részletes leírást olvashat a kártyás fizetésről a CIB logóra, vagy IDE kattintva

 

A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

 

 

UTÓLAGOS fizetés lehetséges az átvételi Posta Ponton vagy Pick Pack Ponton, vagy a Futárnál

- készpénzzel vagy bankkártyával. UTÁNVÉTES fizetési mód választása esetén 250 Ft UTÁNVÉTEL kezelési díj kerül felszámításra.

Árukereső.hu