Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

KARÁCSONYI SZÜNET

Az alábbi időszakokban NEM DOLGOZUNK:

 

1. HÉTVÉGÉN. Akkor sem, ha valamilyen munkaszüneti nap előre történő ledolgozása miatt az munkanap lenne.  Ilyenkor a telefonos ügyfélszolgálat sem elérhető, ami egyébként munkanapokon 9-17 óráig hívható.

 

2. KARÁCSONYTÓL ÉV VÉGÉIG. Ilyenkor az új év első munkanapján kezdünk. 2019-ben a december 20-án, pénteken 15 óra után leadott rendeléseket csak 2020. január 2-től tudjuk teljesíteni. Ha rendelését Karácsony előtt szeretné megkapni, érdemes azt még december 15-e előtt leadnia, figyelembe véve a futárszolgálatoknál ilyenkor szokásos pár napos kézbesítési csúszásokat.  

 

 

 

TOVÁBBI INFÓK:

 

BOLT NINCS, csak iroda egy irodaházban, így a 9-17 óra sem a bolt nyitvatartási időt jelenti, hanem a telefonos ügyfélszolgálat idejét.

 

Vásárolni csak a webshopban lehet, vásárlását az irodában is le tudjuk rögzíteni, ahol azt bankkártyával tudja kifizetni (készpénzzel nem, mert nem bolt, nincs kassza, stb.) POS terminálon keresztül.  Ha nincs bankkártyája a pénzt CIB bank fiókban is befizetheti a számlánkra.

 

Személyes vásárláshoz vagy áru átvételhez mindenképpen előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges, nehogy feleslegesen jöjjön és ne találjon ott senkit.

Árukereső.hu