Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OnlinePénztárca

OnlinePénztárca

potenciakiraly.hu webáruházunkban bevezettük az

onlinePénztárcával történő fizetést.

potenciakiraly.hu webáruházunkban bevezettük az

onlinePénztárcával történő fizetést.

onlinepenztarca    

Mi is az az OnlinePénztárca?

- Egy webáruházakon túlmutató kedvezményrendszer. Minden webáruház (legyen az bármilyen profilú) aki Online Pénztárca elfogadó hely, vásárlóinak minden 10.000 Ft vásárlás után 500 Ft kedvezményt biztosít.

 

Kupon kedvezményként működik, így más kuponnal együtt nem váltható be, viszont nem kell megadnod kuponkódot, csupán azt az email címet mellyel beregisztráltál az online pénztárca oldalon.

.

Nincs még OnlinePénztárcád?

- Az első vásárlás után (amikor kiíródik a megrendelés száma) ott van lehetőség rákattintani az Online pénztárca regisztrációra és az ott feltüntetett összeg (ami minden nap más) jóváíródik a számládon, ha tőlünk a vásárlás befejezése után mész át regisztrálni az onlinepenztarca.hu oldalra. Ezen az oldalon az egész rendszerről egy részletesebb leírást és rövid ismertető videó is látható.

 

- Első vásárlásnál még nem tudod igénybe venni a kedvezményt, de a következő vásárlástól már igen, ha regisztráltál online pénztárca fiókot. 

 

- Ha vásárolsz, feltöltjük Online pénztárca egyenlegedet.

 

 

Van már Online pénztárcád?

- Akkor annak egyenlegét érdemes nálunk felhasználni, mert a Online pénztárca kedvezményen túl

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYT és INGYENES SZÁLLÍTÁST is biztosítunk.

(Nincs szállítási díj, csak minimum rendelés, ami 9.000 Ft)

 

- OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcádban lévő és a vásárlás folyamán felhasználható összeget.

VÁSÁRLÁSAIDNÁL 10.000 Ft-onként

500 Ft-ot tudsz az OnlinePénztárcádból fizetni.

Pl. vásárolsz nálunk 12.000 Ft-ért és van Online pénztárcád, akkor a végösszegből 500 Ft-ot kifizethetsz az Online pénztárca egyenlegedből.

 

Online pénztárca egyenleged soha nem fog elfogyni, mert minden vásárlásnál újra feltöltődik. Míg mondjuk egy 30 ezres vásárlással elköltesz belőle 1.500 Ft-ot, addig a legkevesebb összeg is amivel feltöltődik egy vásárláskor 2.500 Ft. Így az egyenleged nagy valószínűséggel mindig pozitív marad..  

 

korrekt

potenciakiraly.hu webáruházunk tagja lett a

Korrekt Magyar Webáruházak közösségének.

Árukereső.hu Árukereső.hu