Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

P O T E N C I A N Ö V E L Ő K

Csak a legjobb  alkalmi (aktus előtti) potencianövelőket forgalmazzuk. Amit nálunk nem talál, az vagy nem engedélyezett, vagy nem keresett, vagy nem eléggé hatásos.

Ha egy termék több kiszerelésben is kapható, lehet nem forgalmazzuk mindegyik kiszerelésben, attól persze még a többi is jó. 

Az alkalmi potencianövelők hatása egyénenként eltérhet, hisz nem vagyunk egyformák, sem testi adottságokban (van aki 50 kg van aki 150 kg), sem mentálisan (van aki nyugodt, van aki stresszes) sem a potencia probléma nagyságában (van aki enyhe potenciazavarral küzd, van akinek meg már az orvos által felírt gyógyszer sem elegendő). Mint ahogyan mondjuk egy fejfájás csillapítónál vannak erősebbek és gyengébbek, ugyanígy az étrend-kiegészítőknél is ahány fajta, annyiféle összetételű. Van amelyik pl nyugtató hatású gyógynövény kivonatokat tartalmaz, ezek főleg azoknak jók, akiknek a potenciazavar a stressz miatt alakul ki pl. új kapcsolatnál, van amelyikben a prosztatára ható (pl. fűrészpálma) van (ez nyilván a prosztata probléma mellékhatásaként jelentkező potenciazavar esetén segíthet.) és van akinél pl.  a szexvágy a kevés (náluk pl. a maca tartalmúak segíthetnek). Támpontot jelenthet az is, ha már próbált valamilyen terméket és az esetleg túl gyenge vagy túl erős volt.

Nagyon szívesen segítünk választani ha felhív 20/540-3749-es telefonon munkanapokon 9-17-ig.

Bár a termékek hatása egyénfüggő, mi 2010 óta csak azokat a termékeket forgalmazzuk webshopjainkban, amelyek a legtöbb embernél beváltak. Nem forgalmazzuk azokat amelyek kizárólag a nagyon enyhe potenciazavarral küszködőknek jók csak. 

 

Rendezés:
Nézet:
Árukereső.hu